Har du någonsin velat ha fest men slutat innan du någonsin kommit igång? Inte tillräckligt kreativt, sa du till dig själv. Vet du inte vem du ska bjuda in eller hur du ska börja? Jag skulle göra det, säger du, men det är … för svårt, för dyrt, för överväldigande. Hmmm….. låter det bekant?

Tja, den här gången, istället för att kasta upp händerna i förtvivlan och festen ut genom fönstret, läs vidare. Vi är två damer som har varit där och gjort det … festar som var underbara och festar som får håret på baksidan av våra nacke att resa sig av skräck vid tanken på dem, även efter alla dessa år.

Vi vet hur det är att få råd från fönstermått dina Martha Stewartesq-vänner, där du nickar artigt, samtidigt som du tänker för dig själv, det finns inget sätt i helvetet att jag någonsin skulle kunna göra DET. Vem försöker hon skoja? Och inse det, vänner som du, de som är direkt rädda för att ha folk över, är inte de fulla av praktiska tips som du faktiskt kan följa.

Det är där vi kommer in. Vi är vanliga människor. Vi är trevliga, vi har familjer, vi har folk över och oroar oss och oroar sig för allt precis som du. Men under årens lopp, (låt bara säga att vi har MÅNGA år mellan oss och lämna det där. Detta är inte en sann bekännelse.) vi har lärt oss vad som fungerar och vad som inte gör det.

Genom försök och misstag och ren uthållighet (för att inte tala om situationer som rent ut sagt har tvingat oss in i saker) har vi lärt oss att arrangera en jäkligt bra fest utan att reservera plats i det vadderade rummet som ett resultat.

Så läs vidare utan rädsla. Vi tar dig från skrämd till fantastisk och du kommer inte att veta vad
du drabbades av förrän det är över och du hämtar in komplimangerna på ett väl utfört jobb.